Kako kupiti Bitcoin, Ethereum, Cash …?

Kriptovalute kot so Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash in druge se običajno prodaja in kupuje preko raznih borz, ki so namenjene trgovanju s kriptovalutami. Trgovanje preko teh borz je običajno nekoliko bolj zahtevno, saj je potrebno poznati vsaj osnovne stvari, ki poganjajo ta svet.

Če imate znanje in ste pripravljeni počakati tudi več kot teden dni, da sprovedete svojo prvo transakcijo, lahko uporabite borze, ki so namenjene le trgovanju s kriptovalutami. Dve največji in verjetno najbolj zanesljivi sta Kraken in Bitstamp.

Obstaja pa tudi lažji in hitrejši način! Vas zanima kako?

Če želite investirati v Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ali katero drugo zelo popularno kripto valuto in želite to narediti v SAMO 5 minutah, predlagam, da se registrirate na eToru – kliknite tukaj, se registrirajte, naložite sredstva in investirajte v Bitcoin takoj.

Kriptovalute so zelo volatilni in neregulirani naložbeni produkti. Brez zaščite vlagateljev v EU. Vaš kapital je ogrožen.

Sam trgujem tako z delnicami, kot z valutami in kriptovalutami. Ravno to mi je najbolj všeč, da lahko svoja sredstva vedno usmerim tam, kjer je največji potencial (trenutno jasno v kriptovalute Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum).

Ostale prednosti zgoraj omenjene platforme pa so še:

  • enostaven za uporabo,
  • enostavno nakazilo na trgovalni račun (s kreditno kartico, preko bančnega nakazila/položnice, PayPala, Skrilla …),
  • zanesljiv ponudnik, eden izmed največjih in najbolj popularnih ponudnikov,
  • enostavno izplačilo dobička nazaj na vaš račun.

Glede na donose Bitcoina v preteklem letu, ko “cincate” in se še ne odločite za nakup Bitcoina ali investiranje vanj, izgubite VSAK DAN cca. 6 % (primerjava med novembrom 2016 in novembrom 2017). 1 teden “vas stane” v povprečju neverjetnih 42 %, v enem mesecu pa bi lahko svoj vložek si že izplačali nazaj in pustili v kriptovalutah še bistveno več kot je bil začetni vložek.
Če želite služiti z bitcoini ali katero drugo kriptovaluto čim prej, pri tem ne želite izgubiti celega tedna, se registrirajte na eToro – za predstavitev platforme in registracijo, kliknite tukaj (ker vem, da želite prebrati do konca in izvedeti še kaj več, se bo povezava odprla v ločenem zavihku).

Poleg navedenih prednosti je eToro unikaten tudi po tem, da lahko natančno spremljate, kaj kupujejo drugi, njihove poteze lahko tudi avtomatsko kopirate. O tem ne bi izgubljal preveč besed na tem mestu, da ne zaidem iz glavne teme, ki je vseeno kako kupiti bitcoin ali investirati vanj. Pripravim kakšen članek na to temo v prihodnje, če vas zanima?
V kolikor še ne veste, dobiček pri trgovanju s kriptovalutami ni obdavčen po slovenski zakonodaji. Več o tem pripravim v kakšnem izmed prihodnjih prispevkov, a zaenkrat naj poudarim le, da si kljub temu, da dobiček pri trgovanju s kriptovalutami ni obdavčen, shranite dokazila. Ob večjih donosih boste mogoče morali dokazovati, da je denar res iz trgovanja s kriptovalutami. Na eToru bo zgodovina vašega trgovanja pregledna in verjetno posebna dokazila ne bodo potrebna.

Kako investirati v Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash in druge kriptovalute v samo 5 minutah?

  • registrirate se na eToro preko povezave na dnu članka,
  • nakažete vaša sredstva na vaš trgovalni račun (to lahko storite preko kreditne kartice, bančnega nakazila, Paypala in številnih drugih načinov. V primeru bančnega nakazila bodo sredstva na vašem trgovalnem računu šele čez nekaj dni, predvidoma v najmanj 4 in največ 6 dneh, pri ostalih načinih pa takoj),
  • izberete katero kriptovaluto želite, kliknete ikono za nakup in vpišete količino sredstev, ki jih želite nameniti nakupu.
    Po tem le še spremljate, uživate in ko dosežete zastavljene cilje, izplačate dobiček na svoj račun.

Če se še niste registrirali, je sedaj pravi čas.
Za registracijo na eToro in prvo investicijo v bitcoin, kliknite tukaj