Kako odpreti denarnico za kriptovalute?

Želite trgovati s kriptovalutami, pa ne veste, kje začeti?

Niste edini. S to težavo se sooča ogromno potencialnih vlagateljev. Zato smo se povezali s slovenskim podjetjem (Altituda d.o.o.), kjer vam Jernej pokaže točno to – kako kupiti kriptovalute in kako odpreti denarnico za kriptovalute.

 

Zakaj Jernej?

Dolgo smo iskali primerno osebno. Nekoga, ki se zelo uspešno ukvarja z nakupom in prodajo kriptovalut ter ima izkušnje s trgovanjem na različnih platformah. Nekoga, ki bi mu bil izziv svoje znanje prenesti na druge.

A tako kot pri ostalih finančnih produktih smo hitro našli finančne svetovalce, ki jim ni bilo v interesu le vodenje skozi postopek odpiranja denarnice za kriptovalute, ampak bi želeli tudi svetovati, kaj se splača in kaj ne, jasno ob določenih, pogosto precej visokih provizijah.

Jernej je že na uvodnem sestanku poudaril, da lahko vodi čez postopek odprtja, a da nikakor ne želi svetovati. Ker smo iskali točno to in na podlagi njegovega znanja, s katerim nas je navdušil, saj smo tudi sami plačevali pri nakazilih nepotrebne provizije, smo se hitro odločili za sodelovanje.

Torej zakaj  Jernej? Ker je prava oseba za vsakega, ki želi prvič odpreti kripto denarnico in s tem še nima izkušenj. Ker ima ogromno znanja na tem področju in je eden redkih, ki ponuja SAMO postopek odpiranja računa BREZ kakršnegakoli svetovanja in povezanih svetovalnih provizij.

 

Ob naročilu storitve boste z Jernejem šli skozi:

  • odpiranje računa na menjalnici kriptovalut,
  • vzpostavitev kripto denarnice,
  • prenos denarja v menjalnico oz. prvi nakup kriptovalut,
  • varno shranjevanja nakupljenih kripto kovancev v kripto denarnico,
  • kako se izogniti plačilu 4% provizije,
  • najbolj pomembne varnostne postopke in morebitne pasti.

“Po našem mnenju je to najboljši prvi korak v svet kriptovalut!”

 

O Jerneju

Jernej je adrenalinski “odvisnež”, ki obožuje vzpone na Triglav, plezanje po najbolj zahtevnih stenah in zaledenelih slapovih ter vse povezano z višino in adrenalinom. Z enako strastjo se je že leta 2015 lotil trgovanja s kriptovalutami. V tem času je na to temo prebral ogromno literature in se pri tem veliko naučil na lastnih uspehih pa tudi napakah, ki so ga občasno drago stale.

 

Vse to znanje, ki je Jerneja stalo več kot 24.650 €, je sedaj na voljo tudi vam. Glede točne ponudbe predlagamo, da kontaktirate Jerneja preko obrazca na tej strani.