Delnice Google

GOOG
Če se odločate za nakup delnic Googla, to lahko naredite na:
Ponudnik Provizija Povezava
Freedom24 Od 0% (v času akcij) KUPI
AvaTrade 0,13 % KUPI
eToro 0 % KUPI Vaš kapital je ogrožen. Druge provizije veljajo.
eToro ponuja naložbe v delnice, pa tudi v kriptovalute in trgovanje s CFDji. Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti z visokim tveganjem, pri katerih lahko finančni vzvod povzroči hitro izgubo denarja. 81% malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD -ji pri tem ponudniku. Pomislite, ali razumete, kako delujejo CFD -ji in ali lahko tvegate izgubo denarja.
 
139.94
137.57
139.78 $
1.71 %
Gibanje tečaja v obdobju
Predhodno trgovanje
 • Datum
  29.02.2024.
 • Zaključni tečaj
  139.78 $
Zadnjih 52 tednov
 • Najvišji tečaj:
  3014.18 $
 • Najnižji tečaj:
  83.49 $

Google delnice dosegajo nadpovprečne vrednosti tudi med koronakrizo

Koronakriza je kljub oteženim pogojem poslovanja ugodno vplivala na poslovni izid predvsem tehnološko usmerjenih podjetij.

Google delnice so zaradi povečanih oglaševalskih aktivnosti na spletu v lanskem letu dosegle kar 30 % donos kapitala. Za leto 2021 izkušeni analitiki napovedujejo še boljše rezultate, saj se bo življenje po postopnem sproščanju ukrepov vrnilo v ustaljene tirnice, prav tako se bo povečala kupna moč spletnih uporabnikov.

Digitalno oglaševanje bo potrebna sestavina za ponovni zagon in pospeševanje posla, zato bo vložek v promocijske aktivnosti na spletu (še) višji.

Google delnice na klik

Še nikoli niste vlagali v delnice in sploh ne veste, kje začeti? Če želite prihraniti denar, ki bi ga sicer namenili plačevanju posrednikom, za trgovanje z Google delnicami (med borzniki znane kot GOOGL) izberite digitalne platforme z nizkimi provizijami in enostavno zasnovano platformo, kot sta AvaTrade in eToro.

Predpogoj za začetek trgovanja na omenjenih platformah je registracija uporabnika, ki jo lahko opravite tukaj (AvaTrade). V naslednjem koraku izberite način plačila in na svoj račun nakažite vsoto, namenjeno investiranju.

Po uspešni registraciji enostavno izberite podjetje, ki mu želite dodeliti svoje denarne vložke s seznama ter spremljajte dogajanje in gibanje vaših investicij. Seveda lahko denar razdrobite med več naložb in tako še dodatno zmanjšate tveganje.

Kje lahko kupim delnice GOOGL?

Za trgovanje s tujimi delnicami uporabite spletne platforme, ki nudijo nižje, v nekaterih primerih celo ničelne provizije.
Popolna delnica ne obstaja, kar velja tudi za nakup Google delnice. Vseeno velja omeniti, da je Google podjetje, ki je v slabih dveh desetletjih razširil področja svojega delovanja in z diverzifikacijo izboljšalo možnosti za dolgoletno rast. Če torej spadate v skupino bančnih investitorjev, ki svoje cekine vlagajo pametno, pri tem pa doživljajo zdravo mero stresa, je lahko nakup GOOGL delnic optimalna izbira za vas.

Pogosto zastavljena vprašanja:

 • Kje lahko kupim Google delnice?
  Google delnice se splača kupiti preko spletnih platforma, kot je AvaTrade, predvsem zaradi nižjih provizij, dobra preglednost platforme pa vam omogoča jasen vpogled v donosnost ostalih delnic tujih združb. Ko ustvarite svoj račun in si nakažete denarni znesek, ki ga boste namenili investicijam, lahko začnete s kupovanjem in trgovanjem, hkrati pa spremljate povprečne vrednosti delnic.
 • Kakšni so trenutni trendi rasti delnic Googla?
  Borzni strokovnjaki za leto 2021 napovedujejo 22 % rast delnic, ki naj bi dosegle vrednost 2,150 $. Seveda celotna ocena sloni na špekulativnih ocenah strokovnjakov, saj prihodnosti in ekonomske klime ni moč predvideti s 100 % natančnostjo.
 • Se nakup Google delnic izplača?
  Še posebej v svetu trgovanja z delnicami je prihodnost težko napovedati, zato se pri teh investicijah velja držati načela vlaganja glede na vašo pripravljenost za sprejemanje tveganja, ki jo špekulacije prinašajo. Google s svojim statusom botra Silicijeve doline in stabilnimi dolgoletnimi poslovnimi izidi velja za eno bolj varnih in stabilnih investicij.