Vodeno odpiranje kripto računa
Odpiranje prvega kripto računa je tvegan in stresen postopek. Z mentorjem bo lažje, varneje in ceneje! Priporočamo Jerneja. Ker ne svetuje, le vodi postopek registracije.

Kako kupiti delnice

Nakup slovenskih delnic (Petrol, Krka …) je zelo enostaven. Opravite ga lahko pri kateri koli borzno posredniški hiši v Sloveniji. Če jih naštejem le nekaj, so to Ilirika, Alta Invest in večina bank.

 

Če pa vas zanima nakup delnic kakšnega tujega podjetja, postane zgodba precej bolj zakomplicirana.

Pri kupovanju tujih delnic se sam vedno raje odločim za spletni nakup preko online ponudnikov, in sicer zaradi treh razlogov:

  • provizije so precej nižje,
  • izbira delnic je običajno precej bolj široka,
  • sem nekoliko bolj lene sorte, zato vse najraje opravim kar iz dnevne sobe.

Na eToro lahko najdete številne tuje delnice in njihove tečaje. Z BREZPLAČNO in popolnoma NEOBVEZUJOČO registracijo preko te povezave boste dobili popoln vpogled v celoten nabor delnic, ki so na voljo pri njih, če jih naštejem le nekaj, pa so to:

  • delnice podjetja Apple
  • delnice podjetja Google
  • delnice podjetja Volkswagen

Vaš kapital je ogrožen.

Še vedno ne veste, kako kupiti delnice tujih podjetij?
Po registraciji preko zgornjih povezav dobite dostop do delnic vseh globalno pomembnih podjetij. Preko grafov lahko spremljate, kako delnice rastejo ali padajo, spremljate pa lahko tudi druge vlagatelje (t.i. social trading) in jih posnemate (več na sliki spodaj).

Vsi registrirani uporabniki lahko uporabljajo tako imenovan “free” uporabniški račun, kjer kupujejo in prodajajo delnice z virtualnim denarjem. Enkrat, ko se odločite, da ste platformo že dodobra spoznali, nakažete sredstva na svoj trgovalni račun preko bančnega nakazila, paypala, kreditne kartice ali številnih drugih načinov. Ko imate sredstva na računu, je vaše vprašanje kako kupiti delnice, rešeno z enim samim klikom.

Vas zanima, kako izgleda “social trading” oz. trgovanje, kjer spremljate, kaj kupujejo in kaj prodajajo drugi? Kliknite na spodnjo sliko.