* eToro ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFDji.
* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti, z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 62% malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.
* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.
* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.


Fxlider

Fortrade (bivši fxlider) je trenutno prav gotovo najbolj vroč ponudnik valutnega trgovanja pri nas in v sosednjih državah. Prav zaradi interesa, da prevlada med ponudniki na balkanu vam nudi kar nekaj odličnih bonusov, ki jih velja izkoristiti.

  • 100 % bonus – že z nakazilom samo 100 € si prislužite kar 100 % bonus v vrednosti vašega nakazila. Vse do 5.000 € vam FxLider vaš polog podvoji. Do nekoliko nižjega bonusa boste upravičeni pri višjih nakazilih.
  • 50 € bonusa BREZ POLOGA – idealna priložnost za vse, ki bi želeli brez tveganja preizkusiti njihovo trgovalno platformo ali šele začenjate z valutnim trgovanjem.

Za več info in prevzem bonusa KLIKNITE TUKAJ!.